Team WtbE
shape

WtbE bestaat 19 jaar!

Blog

23 augustus 2024

19 jarig jubileum WtbE!

WtbE bestaat inmiddels al 19 jaar, een goed moment om terug te kijken op de successen die we samen hebben gerealiseerd!

Met trots kijken we terug op de bijna twee decennia waarin we talloze technische professionals aan een droombaan hebben geholpen. Onze kracht ligt in onze persoonlijke contacten en oprechte interesse in alles wat we doen. Het is deze persoonlijke benadering die ons onderscheidt en ons in staat stelt om telkens weer hoge kwaliteit te leveren.

We streven ernaar om een deskundige en betrouwbare partner te zijn, en we zijn trots op de goede naam die we in de markt hebben opgebouwd. De talloze positieve reviews van werknemers, klanten en leveranciers bevestigen dat (4,8 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 64 reviews).

We zijn dankbaar voor onze trouwe klanten, die al jarenlang op ons vertrouwen. Daarnaast waarderen we de fijne samenwerking met de Hanzehogeschool, waar we al meer dan 10 jaar met veel plezier trainingen verzorgen voor young professionals, en zo bijdragen aan de ontwikkeling van jong talent.

De toekomst ziet er ambitieus uit, met nieuwe projecten en uitdagingen in het verschiet. We kijken ernaar uit om samen met ons team en onze partners nog meer mijlpalen te bereiken en onze naam als deskundig en betrouwbare partner verder te versterken.

Betrokkenheid is onze voorsprong, resultaat onze kracht!

Banenbeurs 2008 NHL
Flashback: Banenbeurs November 2008, NHL Leeuwarden (Jacques Mulder en Bert Blaauw)
Zou je WtbE willen helpen door een Google review achter te laten?

Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link
WtbE professional aan het werk op een boorplatform

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden